GPS feladattúra– Betyárok nyomdokain

article separator < További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek >
article separator

rozsa sandorHogyan jellemeznénk ma, a múlt század betyárjait? Törvényen kívüli haramiák vagy valódi igazságosztók voltak?

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ügyességük és a furfangosságuk miatt, kézre kerítésük feladta a leckét a pandúroknak.

Ami az angol folklórban Robin Hood, az nekünk Rózsa Sándor. A mondás szerint rajta még a golyó sem fogott. És valóban, alakja felbukkan irodalmi alkotásokban, televíziós műsorokban, nótákban. Rózsa Sándor létével nyert igazi értelmet a „betyárbecsület” szó. A zsákmányt mindig egyenlően porciózta ki zsiványcimborái között, magának sosem hagyva többet, mint másnak. Alakját idealizálták védencei, mi több: emberfeletti képességek birtokosaként tartották számon.

A csapatépítő túra keretében, a részvevő csapatok egymással versengve adnak számot arról, hogy a lajosmizsei pusztában, némi segítséggel (GPS készülék) hogyan tudnak tájékozódni. Elég leleményes betyárok-e?

A program lebonyolítása:
A játék vezetője rövid tájékoztatót tart, majd megalakulnak a csapatok, amelyekből 1-1 főt pandúrságunk azonnal bilincsbe ver. Őket kell először a többieknek kiszabadítani. Ezt követően mindenki elindul a feladatként kapott pontok megkeresésére. Ezzel kezdetét veszi a betyárok tájékozódási, logikai és ügyességi próbája.   

A feladványt csakis úgy lehet megfejteni, ha a csapatok valamennyi rejtekhelyet felkutatva, az ott elrejtett információkat begyűjtik. A túrán kiderül, ki hogy bánik a fegyverrel, képesek-e felugrani egy lóra és milyen ügyesen bánnak a karikás ostorral.

Vajon Önök felveszik-e a versenyt a hírhedt betyárok leleményességével és gyorsaságával? Mennyi idő alatt szabadítják ki a leláncolt betyár társukat a “szögedi börtön” fogságából? Megfejtik-e a híres betyárral kapcsolatos feladványt?

Jöjjön el hozzánk a lajosmizsei pusztára, tegye próbára a csapatát!

Időtartam: kb. 2 óra
Javasolt létszám: 10-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .