Buborékfoci

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

buborekfoci belsoA Program üzenete: Próbálja ki az új örületet, vegyen részt egy újfajta fociélményben. A buborékfoci a futballhoz hasonló elveken alapszik, néhány nem elhanyagolható különbséggel. A buborékfocit egy speciális, átlátszó anyagból készült óriás buborék segédletével játsszák, amit a játékosoknak saját magukon kell viselniük focizás közben.

Ez a buborék térdtől egészen fejbúbig megvédi az embert mindennemű ütközéstől, így új értelmet adva a labdarúgásnak. A lényeg, hogy miközben az ellenfél kapujába juttatják a labdát, ÜTKÖZZENEK, lökjék fel a másikat büntetlenül, sérülésmentesen. A buborékfoci ezáltal egy nagyon látványos és szórakoztató sport.

Koncepció: A buborékfoci szabályai a futballhoz hasonló, csak lényegesen le vannak egyszerűsítve, hogy a játék folytonosságát ne kelljen mindig félbeszakítani. A játékot egyedül gól esetén állítja meg a játékvezető, ilyenkor középkezdés következik rendhagyó módon. A buborékfociban lévő középkezdés leginkább a vízilabdában ismerthez hasonlít csak itt ráúszás helyett „ráfutásnak” nevezzük, amikor is a két buborékfoci csapat alapvonalukra egymás mellé felsorakozva várják a sípszót majd a középpontban elhelyezett labdára rohannak rá, ezzel generálva mókás és nagy lendületű ütközéseket, eséseket.

KIKNEK AJÁNLJUK A BUBORÉKFOCIT?
A buborékfocinak számos jó tulajdonsága van így nagyon széles a célközönsége. A buborékfoci:

  • látványos - így nagyobb rendezvényeken egyből megragadja a vendégek tekintetét
  • szórakoztató - a játékosokat és a nézőket is az első pillanatban elkapja a nevetőgörcs
  • jól átmozgat – a játékosok izomzatát nagyon jól átmozgatja, illetve nagyon jó zsírégető sport, hosszú távon állóképességet fejleszti.
  • stressz oldó – mindenki kiadhatja benne a felgyülemlett agresszióját sérülésmentesen
  • gyerekbarát – gyerekeket ki sem lehet vakarni a buborékfoci eszközökből annyira élvezik a játékot, családi napokon közkedvelt sport.
  • összetartás – az ügyes csapatok percek alatt rájönnek, hogy összedolgozva, ügyes taktikákkal könnyen az ellenfél fölé lehet kerekedni, így kifejezetten jó csapatépítő a buborékfoci.

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
Kérdése vagy véleménye lenne? Ossza meg velünk!

 

(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, buborékfoci, bubble ball)