Car-mania®

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

carmania 1Koncepció: Sokszor megtörténik, hogy az úton az emberek nem egy gyönyörű nő vagy egy jóképű férfi után fordulnak meg, hanem egy feltűnően szép, általában négy keréken guruló autócsodát tüntetnek ki figyelmükkel.

Ilyenkor szinte mindenki fejében megfordul: „Bárcsak nekem is lenne egy ilyen álomautóm!” vagy „De jó lenne, ha én vezethetném!” Most itt az alkalom!
A Car-mania® című programunk segítségével, munkatársaiddal megépíthetitek álmaitok autóját, ami minden elképzeléseteket és vágyaitokat kielégíti. Autótervezők bőrébe bújva,carmania 2 alkalmatok nyílik az általunk biztosított alapanyagokból, némi leleményességgel és kreativitással fűszerezve megalkotni a szigorú kritériumoknak megfelelő csodálatos járművet.

Tartalmi elemek
A résztvevők csapatokra osztva rivális, feltörekvő autógyárakat alkotnak, amelyeket azonos feladattal bízunk meg, ami nem más, mint elkészíteni álmaik autóját.  A program kezdésénél minden csapat megkapja az előállításhoz szükséges kartonlapokat, díszítéshez felhasználható eszközöket. A feladat nehézsége nem a jármű megalkotásában rejlik. A gazdasági versenyben hogy a gyár talpon tudjon maradni, a prototípust megfelelő marketing stratégiával a nagyközönség előtt carmania 3kell a kisorsolt téma szerint bemutatni. Előadások lehetséges témái: Boksz-utca, nyereményjáték, törésteszt, autó nepper, stb.
A csapatvetélkedő célja, hogy a csoportok minél kreatívabban és színvonalasabban mutassák be a feladatukat. A program végén, minden csapat más-más kategóriában lesz győztes.

A résztvevők által használt készségek:
-    csapatban való együttműködés
-    kreativitás
-    ügyesség
-    leleményesség
-    humorérzék

A program időtartama: kb 2 -3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, csapatépítő-tréning beltérre)