Céges vacsorák, bulik

A Geréby Kúria céges vacsorákhoz, jubileumi ünnepségekhez és bulikhoz is tökéletes rendezvényhelyszín. Rendezvényszervezők, céges rendezvényfelelősök munkáját megkönnyítve ötleteket gyűjtöttünk.

Ötleteink:

Disco-karaoke party: Előre egyeztetett elképzelés szerint, egyéni ízlésnek megfelelően professzionális DJ közreműködésével fergeteges céges  bulihangulatot varázsolunk. A rendezvény fokozható karaoke partyval, melynél garantáltan nem marad ülve senki. Az egész heti hajtás után engedjék ki a gőzt!

Transzfer Magyarország legmodernebb partybuszával: A 2013-as év Miss International Hungary hivatalos szállítója, az Eveningstar Partybus szolgáltatása egyedülálló. Ajánljuk különleges rendezvények transzfereként. Ahol már a megérkezés sem hétköznapi, milyen lesz a buli?

Exkluzív gálavacsora ajánlatunk: Céges partyra, céges rendezvényre számos ötletünk van. Kiváló minőségű alapanyagok, különleges receptek, házi finomságok. Lazítsanak egy koktél mellett , a siker nem marad el.

Casino:  Las Vegasba röpítjük ezzel a különleges tét nélküli  játékélménnyel. Komplett szolgáltatás rendelhető a rulletől a pókerig. A játékot hivatalos krupié felügyeli.

Lovasbemutató: A Geréby Kúria csikós legényeinek bemutatója igazi Gerébykum. Ne lepődjön meg ha libabőrös lesz ! A pusztaötösön vágtató csikós látványa nem mindennapi!

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(Cimkék: céges buli, céges rendezvény ötletek, party, évzáró céges buli