Csapatépítő főzés a szabadban

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

bogracsos fozoversenyAmikor a résztvevők főzik a vacsorát!  Akár csapatokat alkotva versenyszerűen. A bogrács egy igazi ősmagyar főzőeszköz, hiszen már a honfoglalás előtt is használták őseink. A bográcsos ételek eleink mindennapi étkei voltak. Főleg a juhászok és a pásztorok, egyszóval a szabadban élő emberek bográcsoztak. Hiszen csak elég volt tüzet rakni és máris főzhették a finom ételt a bográcsban. Manapság is igen kedvelt a bográcsozás, a Geréby Kúriában adott a festői helyszín, már csak egy jó hangulatú csapatra van szükség és indulhat a bográcsparty!

Javaslataink húsos ételekre:
•    Csirkepaprikás (Pulykapaprikás)
•    Pásztortarhonya
•    Csülökpörkölt

Javaslataink húsmentes ételekre:
•    Keménylebbencs
•    Paprikás krumpli
•    Gombapaprikás

A főzéshez a nyersanyagot, fűszereket,  eszközöket (bogrács, állvány, tűzifa) biztosítjuk. A köreteket és a desszertet mi készítjük és szolgáljuk fel. A végén mi mosogatunk és takarítunk :)

Választható desszertek: Alföldi baracklekváros tejespite, Almás rétes, Túrós palacsinta, Mákos guba.

Az elkészült ételeket a konyhafőnökünk értékeli.

A program időtartama: kb 2- 3 óra (VÁLASZTOTT ÉTELTÍPUSTÓL FÜGGŐEN)
Javasolt résztvevői létszám: 2-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .