Csapatépítő-kvíz

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

                 

kvizKoncepció

Aki valaha is látott a TV-ben kvíz-showt, az tudja, hogy a versenyzők egy gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. A résztvevők gyors reakcióidejének következménye valamiféle fény vagy hangjelzés, ami a győzelmét jelzi.

Kvíz program - csapatépítés
Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaival is megoszthatja a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagymértékben növeli, hogy minden csapat asztalánál valóban van egy, a TV műsorból már jól ismert kvíz gomb, amely gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatot a győzelemhez.


A játék minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a kollégák egymás érdeklődési köréről, amire biztosan nem is számítottak.

A kvíz kérdések kívánság szerint alakíthatóak, így mindig a rendezvény jellegéhez, stílusához tudjuk igazítani.
Az egyik legsikeresebb kvízműsorunk a Retro kvíz, amely a 70-es 80-as és a 90-es éveket felölelő kérdéseket tartalmazó vetélkedő. Mennyire emlékszünk a 60-as évek slágereire? A 70-es divatjára, vagy a 80-as évek filmjeire? A program a megrendelő kívánsága szerinti korba repíti a résztvevőket és kiderül, milyen a játékosok memóriája.

Program menete
A résztvevőket 8-10 fős „asztaltársaságokra” azaz csapatokra osztjuk. Az egyes csapatok egymással mérik össze tudásukat. Az a csapat győz, amelyik a lehető legtöbb helyes választ adta.

Ami nagyon megdöbbentő eredményeket tud produkálni az az, hogy a megszerzett pontokat el is veszíthetik a csapatok. Nem ritka esemény, amikor az egy - másfél órás program végén a nyertes csapatnak száz kérdésből mindössze tizenöt pontot sikerült összegyűjtenie.

A kvíz program biztosítja az estére a jó hangulatot, a munkatársak kikapcsolódását és nem utolsó sorban a legokosabb, legtöbb pontot összegyűjtött csapatokra pedig nyeremény is vár!

Játék célja
Egy - másfél óra időtartam vidám, jó hangulatban történő eltöltése, amely alkalmával csapatmunkára és gyors reakcióidőre is szükség van.

A kérdések nem nehezek és csak egy igen kicsi százalékuk irányul lexikális tudásra, tehát nem kell attól félni, hogy nem jut a csapat eszébe egy olyan történelmi dátum vagy író neve, amit illene tudni... Célunk a szórakoztatás és nem az, hogy a résztvevőket fogós kérdésekkel izzasszuk meg.

Az általunk szervezett, élményekkel teli vidám kvíz program garantálja, egy rendezvénye sikerét!

A program időtartalma: 0,5-1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, csapatépítő-tréning beltérre, csapatépítő kvíz, társas szórakoztató kvíz társaságok részére)