Csapatépítő ötletek évkezdésre

Az Ön cégénél minden rendben működik? Megfelelő a dolgozók közti kommunikáció? Ismerik és segítik egymás munkáját? Sajnos nem? Akkor olvassa tovább!
Mint vezető valószínűleg naponta találkozik kisebb-nagyobb megoldatlan vagy ismélődő szervezeti problémával, ami hátrányosan befolyásolja a vállalkozás működését.

Ráismer ezek közül valamelyik jellegzetes vállalati problémára az Ön által irányított cégnél?

 • Motiválatlan, nem kellő összhangban dolgozó munkaterületek
 • Információáramlási problémák,
 • Vállalaton belüli klikkek, feszültségek
 • Lehangolt kollégák, nem ügyfélorientált munkavégzés
 • Hanyag problémakezelés

Ha ezek közül, akár egy is igaz az Ön cégére, akkor a megoldás egy remek csapatépítő tréning, ami már az első alkalom után gyümölcsöző lehet. És itt van az a pont, ahol a Geréby Kúria a lehető legjobb döntést jelenti Önnek, hiszen rendezvényszolgáltatásainkat kifogástalan színvonalon, vállalható árakon és mindig az Ön igényeinek és elvásárainak megfelelően kínáljuk.

Aki csapatépítést szervez, annak nincs könnyű dolga, hiszen sok mindenre kell figyelnie. A legfontosabb kritériumok, amellyel egy ideális helyszínnek rendelkeznie kell, a következők:

 • Rugalmas, problémamegoldó beállítátottságú kiszolgáló csapat
 • Élménydús csapatépítő ötletek
 • Közlekedésileg jól megközelíthető helyszín ( Budapest 67km, Kecskemét 20km)
 • Jó ízű, változatos ételek
 • Igény szerint szálláshetőség
 • Korrekt árak

Jó hírünk van! Ezeket a feltételeket a Geréby Kúria biztosítani tudja! Csapatépítéshez számtalan lehetőségből választhat. A szokásos tréningelemektől a társas-és szerepjátékokig az előzetes igényfelmérésnek megfelelően rendkívül változatos lehetőségeket kínálunk program palettánkban. A lentebb felsorolt programok ötletindítóként szerepelnek, aktuális és személyre szabott ajánlatért keressen bennünket!

Ötleteink csapatépítésre évkezdéshez

Pusztaolimpia
Humoros, játékos vetélkedő, melyben a résztvevők csapatokat alkotva animátorunk irányítása alatt különböző ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat.  Pl.: patkódobás bográcsba, üvegverés ostorral, lóraugrás, tűkeresés a szénaboglyában, csacsi póló, csikósruhába beöltözés, fogathajtás, ló-totó. A jó hangulat garantált!
Ár: 62.900,-Ft +áfától

Disznóvágás
Ajánljuk disznóvágásos csapatépítő programunkat cégek, baráti társaságok részére. Az elmaradhatatlan reggeli pálinka után mindenkinek lehetősége van megtapasztalni az igazi vidéki disznóvágás hangulatát. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?
Ár: 46.900,-Ft+áfától

Fergeteges Forgatás
Egy káprázatos csapatépítő program a film világából, melynek során minden csapat elkészítheti saját remekművét, legyen az reklámfilm, egy klasszikus feldolgozása, vagy egy adott stílushoz kapcsolódó mozi. Filmes szakembereink segítenek az alapok elsajátításában, a végeredmény pedig garantáltan lenyűgöz majd mindenkit! A forgatás különlegességét jelenti a látványos jelmez és kelléktár, smink és a professzionális filmes eszközök arzenálja.
Ár: 180.000 Ft+ Áfától

Villámjátékok
Nagyszerű program melyben a csapatoknak ügyességre, kitartásra, vállalkozó szellemre és persze egy kis szerencsére is szükségük van a győzelemhez. A játékos feladatok az „egy perc és nyersz” című sorozat hasonmásai felújított változatban, csapatépítő játékra szabottan. Kacagtató és szórakoztató helyzetek, ahol megáll a levegő, megsokszorozódik a figyelem és megerősödnek az érzékszervek.  Kiderül ki a kulcsok bajnoka, a legügyesebb lufizsonglőr, ki képes bármit a homlokán megtartani, vagy éppen a hallására támaszkodva megtippelni a súlyokat. Játék, mely minden érzékszervünkre hat, játék, amit nem lehet kihagyni.
Ár: 140.000 Ft+ Áfától

Ízparádé vetélkedő
A kulináris élvezetek és a játékos vetélkedés ötvözete, melynek során a csapatok együtt kalandozhatnak a gasztronómia izgalmas útjain. Szórakoztató és izgalmas gasztronómiai játékok teszik felejthetetlenné az estet, ahol az asztaltársaságok alkotják a csapatokat és nyerhetik meg az ízparádé Arany Fakanál díját.  Izgalmas utazás a gasztronómia birodalmába, profi „idegenvezetőkkel”’.
Játék időtartama: 1,5 óra
Ár: 95.000 Ft+Áfától

Bor-Ász
Az istenek itala központi szerepet játszik életünkben, de azt kevesen tudják, mennyi játék, és különleges szokás kapcsolódik a bor készítéséhez, élvezetéhez. Mi most megmutatjuk mindet egy mámorító vetélkedő keretében, a játék győztesei pedig büszkén viselhetik majd borlovag címüket!
Játék időtartama: 1,5 óra
Ár:  95.000 Ft+Áfától

Kvíz- vetélkedő
A legyen ön is milliomos nyomában, tréfás és érdekes kérdésekkel, fejtörőkkel, kvízmesterrel és az elmaradhatatlan pulpitusokkal.
Játék időtartama: 1-2  óra
Ár:  90.000 Ft+Áfától
    
Activity
Az ismert Activity játék rendezvényre szabott változata, műsorvezetővel, asszisztensekkel, professzionális lebonyolítással, melyben a kacagásnak és az ámulatnak is nagy szerepe van.
Játék időtartama: 1,5-2 óra
Ár: 85.000 Ft+Áfától

Elme wellness
Konferencia szünetekben, de önálló programként tökéletes kikapcsolódást nyújt a megfáradt vendégeknek az elme wellness játékcsomagja, mely megmozgatja a szellemet, frissíti a gondolkodást és ötletek tárházát nyitja meg.
A Elme wellness játékcsomagban nagyméretű logikai játékoktól kezdve a csalafinta fejtörőig minden megtalálható, igényes és szép kivitelben. A játékot kiválóan gondolkodó animátorok irányítják, kik energiával töltik fel a játékosokat és megsokszorozzák a jókedvet.
Ár:    175.000 Ft+Áfától

1 millió forint feletti rendelés esetén, 2014. január-március hónapokban az alábbi ajándékok közül választhat:
-    lovasprogram
-    pusztaolimpia
-    látvány disznóvágás

Rendelje meg most csapatépítését!

Keressen minket bizalomnal, várjuk kérdéseit !