CSILLAG SZÜLETIK

Talent Program a tehetségek kibontakoztatására és motiválására: 6 alap és 6 választható modulból tréningprogram

csillag szuletik 1A vállalati tehetségek felkarolása, fejlesztése több szempontból is nagyon fontos a Cégek számára. Egyrészt azért, mert a tehetségek folyamatos fejlesztésével tud gondoskodni az utánpótlásról a vezetői és egyéb kulcspozíciókban, annak érdekében, hogy ne járjon úgy, hogy kinevez valakit, aki egyébként tehetséges, ám még nem rendelkezik a szükséges készségekkel – ezért idő előtt megbukik az új szerepben. Másrészt azért, mert a belülről történő fejlesztés a karriertervezés nagyon fontos eleme, és a belső karrierlehetőségek biztoscsillag szuletik 2ítása pedig az egyik fő lehetőség a munkatársak belső motivációinak mozgósítására. Arról nem is beszélve, hogy a tehetségek fejlesztése teszi lehetővé a vállalat számára, hogy ne legyen szükség folyamatosan külső munkatársak felvételére a vezetői pozíciókban, hanem olyan elkötelezett munkatársakkal tudjanak dolgozni, akik már ismerik szervezeti kultúrát, a céget, a terméket vagy szolgáltatást. Mindezt költségkímélő módon.

CSILLAG SZÜLETIK 6-12 hónapos Talent menedzsment program

6-12 modulból álló komplex TALENT menedzsment program a vállalati tehetségek kibontakoztatására és motiválására. A program kulcsrakész megoldást kínál Partnereink számára, emellett lehetőséget biztosít a rugalmas, testreszabott programok lebonyolítására.
- 6 alapmodul
- 6 választható modul
- Egymásra épülő és egymást támogató blokkok
- Havi 1 vagy 2 nap
- PREWORK: a felkészüléshez
- HOMEWORK a bevéséshez és a gyakorláshoz

A CSILLAG SZÜLETIK program a legújabb igényekre kifejlesztett Talent program, amely egyszerre biztosítja az állandóságot: a kulcskompetenciák fejlesztését és az egyéni igények szerinti bekapcsolódást. Lehetőség van dönteni bizonyos modulok hosszáról is.

Fejlessze, motiválja KULCSEMBEREIT!

 csillag szuletik modul

 

A CSILLAG SZÜLETIK program a legújabb igényekre kifejlesztett Talent program, amely egyszerre biztosítja az állandóságot: a kulcskompetenciák fejlesztését és az egyéni igények szerinti bekapcsolódást. Lehetőség van dönteni bizonyos modulok hosszáról is.

Fejlessze, motiválja KULCSEMBEREIT!

A CSILLAG SZÜLETIK PROGRAM BEVEZETÉSÉNEK EGYSZERŰ FOLYAMATA:
1. Válassza ki a résztvevőket! Döntsön az egyszeri, vagy a folyamatos indításról!
2. Válassza ki a minimum 6, maximum 12 programelemet a választható modulok közül!
3. Válassza ki a programzárás módját! (Vizsga, beszámoló, kompetenciafelmérés)
4. Kösse meg a szerződést
5. Szervezze meg a felkészítő napot, ahol közösen megállapodunk az időpontokról.
6. Biztosítsa a Tréner és a résztvevők közötti kommunikációt (E-mail elérhetőségek)
7. Egyeztesse a programok időpontját és a résztvevők ellátását.
8. Adja meg a jelet az indításhoz: minden más a Mi dolgunk! A vállalati tehetségprogramot minden esetben Megbízónk igényei, elképzelései, céljai mentén dolgozzuk ki!

IDŐKERET: 6-12 x 1 vagy 2 nap – rugalmasan a Cég igényei szerint
Javasolt résztvevői létszám: 6 - 12

Árajánlatért és bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csillag születik tréningsorozat, tréning / workshop)