Csillagok csatája

 Egy igazi élményprogram!

csillagcsata 2

Olyan szemlélettel alkottuk meg cégünk egyik sikertermékét, ami merőben eltér bármilyen más csapatépítéstől. A helyszínt egy galaktikus világgá alakítjuk át, ahol kollegái egy játékos, csapatmunkára ösztönző vetélkedő részesévé válnak.

Csillagok csatája egy olyan élményprogram, ahol a játékosok újra átélhetik az önfeledt szórakozás élményét.

A program menete:
Valamikor réges-régen .... Nyugtalanság uralkodik az univerzumban.


A teremre hideg és sötétség száll, a sötét nagyúr megérkezik.


A kaland ezekkel a mozzanatokkal kezdődik, ahol a résztvevők egy-egy Jedi csapatot képviselnek, és mind azért vannak itt, hogy legyőzzék, a Nagyurat, aki ismerteti gonosz szándékát. Ezt a Jedik nem hagyhatják...

A résztvevők feladata elvégezni a Jedi kiképzést. Útjuk során egy galaktikus világba csöppennek, ahol a kihívásokkal teli feladatok megoldása alkalmával találkoznak a további szereplőkkel, és részesévé válnak a rejtélyekkel és titkokkal teli galaxisnak.

Az élmény- és feladatelemek, a szálloda több részén elhelyezett feladatállomások formájában jelennek meg a csoportok küldetése során. A csapatok találkoznak a többi szereplővel, azaz a jelmezes programvezetőkkel.

A programvezetők szerepeikben elmélyülve folyamatosan a mesés hangulatot követik. Ezek mellett játékos formában, szinte észrevétlenül építetjük bele a programba a fejlesztő trénig elemeket, amellyel a csoport a „hoppá, tényleg” utólagos észrevétellel gazdagodik.

A kalandból visszaérkező Jedi csapatok a játék végén egy újabb színdarabba csöppennek.

A programban szereplő minden feladatot, csapatépítésre alkalmas egyedi játékmodulokból állítottuk össze, melyeket a kastélyhoz illő szerepbe és környezetbe illesztettük, így a játék élményét, nagymértékben fokozzák.

Reméljük, ez a piacon egyedülálló program, hozzásegíti kollegáit egy közös vidám nap eltöltéséhez.

A program időtartama: kb. 2 óra

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .