Malackodás a majorban-disznóvágásos csapaptépítés

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

disznovagas 1A Program üzenete:  „Sok lúd disznót győz!” és ez szó szerint értendő. Sok ügyes, dolgos ember együtt eredményesebben teljesíti a feladatokat. Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor Önnek a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások elé állítjuk Önöket és  hatás is garantáltan  egyedülálló.

disznovagas 2Koncepció: A disznóvágás profi böllér irányítása alatt a disznó szúrásával és pörzsölésével kezdődik. A résztvevők csapatokat alkotnak, majd segítőket delegálnak a disznó pucolásához és a hús bontásához. A disznótoros reggeli után ( a programár étkezést nem tartalmaz) kezdetét veszi az igazi csapatmunkát igénylő játékos, humoros vetélkedő. A csapatok tagjai csak egymással szorosan együttműködve tudnak eredményesek lenni, ezért rendkívül fontos az együttműködés szerepe.

A program részletei
disznovagas 3A program során a csoportok egymással vetélkedve kimondott disznóvágásos megoldandó feladatokat kapnak. A humoros, játékos élményprogram bölléroklevéllel zárul. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

A program időtartama: kb 2-3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

 

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .