Föníciai GPS kaland

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

foniciai gpsKi fejti meg a talányt, melyik csapat szállítja megoldást? A Program üzenete: Az első olyan írás, amely a képek helyett absztrakt jeleket (betűket) használt, a főníciai.

A csapatok érdekes feladványt kapnak, meg kell szerezni az összes betűt, ami kiadja a megoldást. A végén a betűkből egy értelmes magyar szót kell összeállítani. A feladat azonban annyival bonyolódik, hogy a csapatok az erdei  csapásokon véghaladva vagy a kerekerdő mélyén bolyongva GPS segítségével keresik meg a közel sem egyszerű betű-mozaikokat. Merre menjenek először? Mi a helyes irány ? Döntsék el Önök, próbálják ki csapatépítő GPS túránk főniciai változatát. A túra során lehetőség nyílik a csapattagoknak egymást egy új oldaláról megismerni, javítva az egymás közötti kommunikációt és csapatösszetartást.

foniciai gps 2Koncepció: A résztvevők csapatok alkotnak. Fő feladatuk, hogy egy értelmes magyar szóval térjenek vissza a kb. 9 km-es távolságot bejárva, és mindezt minél hamarabb.

A program részletei
A csapatok előre programozott GPS készülékek segítségével felkutatják az erdőben ( változatos helyekre) elrejtett betűket. Az összegyűjtött betűk értelmes magyar szót adnak. A főníciai GPS túra nyertese, aki a leghamarabb szállítja a helyes megfejtést.
A kaland kiválóan alkalmazható vevőtalálakozóra is, hiszen így igazán közelebb hozhatja partnereit.

Vajon ki találja meg az összes betűt, sikerül-e megfejteni a talányt?
Jöjjenek el, sétáljanak egy jóízűt, lépjenek ki a minennapok feszült, kötöttségekkel teli világából.

A program időtartama: kb 2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .