Konferenciás menüajánlataink

 

A főétkezések kis létszámú, 15 fő alatti rendezvény esetén történhetnek étlapról történő választással (Á la carte), nagyobb létszám esetén előre pontosított egyféle  menüsor választható svédasztalról vagy felszolgálva.

Svédasztalos étkezés, meleg ételekkel

„Laktató” finomságok
Salátabüfé
Vargánya leves rántott borsóval
Kapros, mustáros csirkemell roston sütve, párolt rizzsel
Alföldi sertés rolád hasábburgonyával
Grillezett füstölt mozzarella, párolt kerti zöldekkel
Epres rizskoch
Idény gyümölcsök

„Könnyed” falatok
Salátabüfé
Zöldséges karfiol leves
Spenótos haltekercs burgonyapürével
Tejszínben fürdetett csirkemell ropogós sajtkéregben, kukoricás rizzsel
Cukkini fasírt feta krémmel
Vaníliás tésztalabdák karamell kalapban
Idény gyümölcsök

„Magyaros” étkek
Salátabüfé
Debreceni bableves
Sült pulykacomb bakonyi mártással, párolt rizzsel
Konfitált császárhús fűszeres újburgonyával
Sajtos, brokkolis burgonya fasírt
Tökös- mákos rétes mogyorókrém habbal
Idény gyümölcsök

„Trendi” kavalkád
Salátabüfé
Burgonya krémleves, ropogós bacon chipsszel
Csirkemell tallér sok magvas köntösben, burgonyapürével
Tárkonyos gombás sertésragu pennével
Vegyes zöldség felfújt
Sacher szelet gyümölcs zselével
Idény gyümölcsök

 


Felszolgált háromfogásos étkezés

 

„Laktató” menüsor
Vargánya leves rántott borsóval
Alföldi csípős sertés rolád hasábburgonyával
Epres rizskoch


„Könnyed” menüsor
Zöldséges karfiol leves
Tejszínben fürdetett csirkemell ropogós sajtkéregben, kukoricás rizzsel
Vaníliás tésztalabdák karamell kalapban


„Magyaros” menüsor
Debreceni bableves
Sült pulykacomb bakonyi mártással, párolt rizzsel
Tökös- mákos rétes mogyorókrém habbal


 „Trendi” menüsor
Burgonya krémleves, ropogós bacon chipsszel
Tárkonyos gombás sertésragu pennével
Sacher szelet gyümölcs zselével

 


Svédasztalos étkezés hideg sültekkel és szendvicsekkel

 

Mandulás harcsarolád, Trikolór pulykajava, Paprikás csülökterin, , Padlizsánkrémes paradicsom,
Majonézes kukoricasaláta pirított bacon csíkokkal, roquefortos zöldsaláta tojással,
Szendvicsek bagettre készítve lazactatáros, szalámis, sajtos, padlizsánkrémes
Idény gyümölcsök

 


Szabadtéri bogrács parti, nyárson sült malaccal

 

Alföldi gulyásleves bográcsból kínálva szabadszedéssel
Malac nyárson sütve és rozmaringos vasalt csirkecomb
 hagymás törtburgonyával, rizzsel és
párolt káposztával
Almás rétes

 


Gála menü svédasztalra álmodva

 

Katinka „álma”
Hideg ételek: Mandulás harcsarolád, Töltött filézett csirkecomb, Trikolór pulykajava, Paprikás csülökterin,
 Padlizsánkrémes paradicsom, Hagymás burgonyasaláta,
Meleg ételek: Tokaji boros Nábobleves, galambhússal és eperlevéllel
Rozéra sült kacsamell szeletek mézes bormártással, baconos steak burgonyával
Sertés szűzérme színes borskéregben, burgonya rózsával és karamellizált cukkínivel
Parajos gnocchi kéksajt mártással
Desszertek. Vaníliás tésztalabdák karamell kalapban, almás rétes, magyaros sajtkóstoló, idényjellegű gyümölcsök,

Finom menü
Gesztenyés sütőtök krémleves
Fokhagymás fogasfilé citromvaj mártásban,
 pesztós szélesmetélttel
Sültes büfé:
Harcsafilé rántva, Aszalt szilvával töltött pulykamell baconbe tekerve, Kemencés sertéscsülök,
párolt rizs, fűszeres steak burgonya, grillen sült zöldség kavalkád,
Salátabüfé
Sajttorta málna chatney-val

Konyhafőnök ajánlata
Füstölt sonkarózsa túró variációval, rozscipóval
Legényfogó leves
Sültes büfé:
Töltött csirkecomb, Párizsi pulykamell,
 Fűszeres tarjaszelet, Rántott kelvirág
párolt rizs, petrezselymes burgonya,
 grillen sült zöldség kavalkád, tartármártás
Salátabüfé
Almás pite

Ínyencek kedvence
Libamáj mousse pirítóson, lilahagymalekváros tükrön
Fácán leves, julienne zöldségekkel, húsos fánkocskákkal
Paprikás harcsafilé, túrós csuszával
Rozéra sült kacsamell szeletek mézes bormártással, Pácolt mangalica szűz roquefortos öntettel,
Gombaragus borjú tekercs, Sajtos, húsos szalonnás steak burgonyával
Tiramisu szelet flambírozott ribizlivel

Geréby Úr lakomája
Tejfölös, pikáns gyöngytyúkleves citrommal
Velőkrémes vajas pástétom fürtös paradicsommal
Geréby Úr kedvenc libamájas, bélszín étke,
kapros - tejfölös burgonyával
Sült fagylalt

Lakoma vadakra hangolva
Gyöngyöző fácánleves húsával
Vörösboros vadpörkölt sós burgonyával és
 vegyes salátával
Tűzdelt szarvas szelet és rántott libamáj burgonyaropogóssal, rizzsel és
áfonyamártással
Tökös- mákos rétes mogyorókrém habbal

Tradicionális menü
Füstölt sonkarózsa túró variációval, rozscipóval
Bajai harcsahalászlé
Rozéra sült kacsamell szeletek mézes bormártással, sertés szűzérme borskéregben baconos steak burgonyával
Diós – mákos bejgli, forró meggyöntettel


Kerti parti jellegű, roston sütéssel (szabadtéri étkezésre alkalmas időjárás esetén)
 
„Vidéki” grill finomságok
Salátabüfé
Kapros tejfölös fuszulyka leves
Ropogós barbecue csirkeszárny
Grill kolbászkák
Fűszeres mustáros sertés flekken
Grillezett zöldségek
Steak burgonya, Párolt rizs
Majonézes burgonyasaláta
Szabolcsi almás szelet

 „Trendi” grill kavalkád
Salátabüfé
Lestyános burgonya krémleves
Zöldséges szárnyas nyárs
(csirkemell, kápia paprika, cukkíni, lilahagyma)
Rozmaringos nyeles sertés borda
Házi sonkába göngyölt ananász
Roston gombában tálalt sajtos zöldségragu
Snidlinges burgonyapüré, Párolt rizs
Kukoricás tésztasaláta
Gyümölcsös túrótorta

„Pazar” grill étkek
Salátabüfé
Hideg pikáns paradicsomleves
Citromos harcsafilé roston
Mézes mustárban pácolt oregánós jércemell
Roston sült szűz színes borskéregben
Grillezett kecske sajt
Vitaminnyárs
Steak burgonya, Párolt rizs
Majonézes burgonyasaláta, Kukoricás tésztasaláta
Meggyes pite

„Királyi” grill lakoma
Salátabüfé
Brokkoli krémleves pirított mandulával
T-bone steak grillezett fürtös paradicsommal, whiskys borsmártással
Bacon szalonnában sütött csirkemell steak
Grillezett kecske sajt
Vitaminnyárs
Steak burgonya, Párolt rizs
Majonézes burgonyasaláta, Kukoricás tésztasaláta
Fekete erdő mousse

A salátabüfé minden esetben paradicsom cikkre, paprika és uborka csíkokra vágva, sárgarépa reszelve, salátalevél tépkedve, 3 féle dresszing (cézár, olasz, ezersziget), kevert zöldsaláta, házi vegyes savanyúság, őszibarackbefőtt.

 


 
Menüajánlataink tájékoztató jellegűek, természetesen szívesen összeállítunk menüket az Önök elképzelése alapján. Sőt elkészítjük a kedvenc ételeit is!

Ajánlatkérssel kapcsolatban, illetve bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz ! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .




(Cimkék: konferenciás vacsora ajánlat, konferenciás étkezési ajánlat, konferenciás ételkínálat, étezési ajánlatok oknferenciára, konferencia étel ajánlatok, konferencia vacsoraajánlat, konferenciás büfémenü, konferencia büféajánlat, konferencia vacsora ajánlat, konferencia étkezés )