Geréby hajóflotta

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

facan oldal 1

 

Program célja: együttmüködés fejlesztése, összetartozás növelése, „egy hajóban evezünk, senki munkája nem fontosabb a másikénál, mindenki kell a sikerhez” tudat kihangsúlyozása.

Közös együttlét a kollegákkal, ahol mindenki próbára teheti az improvizációs és kombinatív képességét. A résztvevők a felfacan oldal 2adatok során közös erőfeszítést tesznek a váratlan és izgalmas helyzetek megoldására. A program során újra átélhetik a résztvevők az önfeledt szórakozás élményét. Játékunk aktivitást, ügyességet és leleményességet igényel, megfontolásra és cselekvésre alapozva valósítja meg a szabadtéri csapatépítést.

Érintett készségek:
-    Kommunikáció
-    Együttműködés
-    Bizalom
-    fantázia
-    Humorérzék
-    Improvizáció
-    Versengés

facan oldal 3
Program lebonyolítása:
Programvezetőnk rövid bevezetőt tart a vízi tutajok ismeretéről, majd megalakítja a hajóépítők több fős csoportját.

Minden csoport megkapja azonos feladatát: ember szállítására alkalmas hajót, csónakot kell építeniük, adott anyagokból, amelyet éles bevetésbe kell próbára tenni. Minden csapat kap irányadó tervrajzot a csónakról, alapanyagokat és eszközöket a zöld programunk keretén belül. (újrahasznosított kartonpapírok és kartonmerevítők, papírdudák, kötelek, madzagok, szerszámok, stb.)


A csoportok egymástól függetlenül dolgoznak, ahol megtervezik a saját csónakjukat, a kivitelezési faladatokat szétosztják csoporton belül, dekorációt és egyedi megjelenést gyártanak, majd ezt követően műhelyükben az adott időn belül kivitelezik.

Csónfacan oldal 4ak kritériumok:
-    A csónak legalább két evezőst tudjon szállítani.
-    A csónak megjelenése korhűen tükrözze a képviselni kívánt csapat egyediségét.
-    Evezős küldetések: gyorsasági út teljesítése, palackgyűjtés.

Küldetés:
-    A kivitelezés után minden csoport kiválasztja evezőseit, akik az általuk elkészített csónakot irányítja.
-    A csapatok egymásnak 3 percben bemutatják csónakjaik előnyeit, illetve feltárják gyártási technikájuk gondolatait.

Ezután minden csapat helyet foglal az általunk kijelölt medencés pályán, majd elkezdődik a verseny!
A végeredmény látványa mindig meghökkentő és lenyűgöző, mivel a csapatok által készített papírcsónakok testet öltenek, megjelenésük felsorakozva elkápráztató.

A program végét mindenki nyertesként éli meg, mivel készítményük a lehetetlenből megvalósult használható eszközként jelenik meg.
A nyertes csapatot pezsgővel jutalmazzuk!

PROGRAM IDŐTARTAMA: 140-160 perc
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, geréby hajóflotta, hajóépítés csapatépítés)