Betyárok nyomában GPS kalandtúra

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

rozsa sandor kicsiAmi az angol folklórban Robin Hood, az nekünk Rózsa Sándor. A mondás szerint rajta még a golyó sem fogott. És valóban. Alakja felbukkan irodalmi alkotásokban , televíziós műsorokban, nótákban. Rózsa Sándor felbukkanásával nyert igazi értelmet a „betyárbecsület” szó. A zsákmányt mindig egyenlően porciózta ki zsiványcimborái között, magának sosem hagyva többet, mint másnak. Alakját idealizálták védencei, mi több: emberfeletti képességek birtokosaként tartották számon.

A csapatépítő játék keretében a részvevő csapatok egymással versengve adnak számot arról, hogy a lajosmizsei pusztában némi segítséggel ( GPS készülék) hogy tudnak tájékozódni, azaz mennyire leleményes betyárok?

A program lebonyolítása:
Programvezetőnk rövid bevezetőt tart, majd megalakulnak a csapatok. A csapatokból 1-1 főt pandúrságunk leláncol, akit első feladatként ki kell szabadítani. A rabságból való megszabadulás után a csapatok megkapják a betyárok rejtejelezett feladványát és kezdetét veszi a futóbetyárok tájékozódási, logikai és ügyességi próbája.   

A feladványt csakis úgy lehet megfejteni, ha a csapatok valamennyi rejtekhelyet felkutatva, az ott elrejtett részfeladványt megfejtik. A túrán kiderül, ki mennyire céloz pontosan fegyverrel, képesek-e felugrani egy lóra és mennyire ügyesen bánnak a karikás ostorral.

 

 

A Program üzenete: Mi is feloldottuk az alkoholzárlatot, hiszen most GPS kalandtúránk kezdő állomásán mindenkit meglepünk egy kupica pálinkával. GPS túraútvonalunkon igazi kalandok várják Önöket. A  nagyjából 9 km-es távolság bejárása és a feladatok végrehajtása nem igényel nepáli serpa képességeket, viszont az ügyességnek és leleményességnek nagy hasznát veszik!

Ezen a túrán kiderül, hogy a csapat tagjai mennyire építhetnek egymásra. Játékos körülmények között tesztelhető az is, hogy a csapat tagjai az újfajta, előre nem tervezett kihívásokat hogyan oldák meg.

Koncepció: A résztvevők csapatokat alkotnak. Fő feladatuk, hogy eljussanak az egyes állomásokra, és ott a lehető legjobb eredménnyel végrehajtsák az egyes feladatokat. Az egyes állomásokra eljutás és a majdani feladatvégrehajtás jó szervezőképességet, gyors helyzetfelismerést és kreatív gondolkodást igényel, ezért ha a csapat együtt gondolkodik, sokkal eredményesebben teljesít.

A program részletei
A csapatok a kiosztott és előre programozott GPS készülékek segítségével megkeresik az egyes fealadatpontokat. Az állomásokon végrehajtott feladatokat pontozzuk. A legtöbb pontot begyűjtő és leggyorsabban teljesítő csapat lesz a győztes, de a túrán garantáltan mindenki jól érzi magát. Az erdőben tett séta a nap végére jóleső fáradsággal tölti el!  Vajon eltalálják-e a vaddisznót? Tudnak-e homokon síelni? Milyen messze repül a farönk? Sikerül-e megmenekülniük a „feketeözvegy” elől és hogyan oldják meg a homoktengeren való átkelés feladatát?

A program időtartama: kb 2,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .