GPS kincskereső kalandtúra

GPS kincskereső kalandtúra

Tudja-e mi történt 1933. december 5-én?

Al Caponét végleg nyugdíjba küldték, mert Amerika feloldotta a szesztilalmat!


Mi is feloldottuk az alkoholzárlatot, hiszen most GPS kalandtúránk egyik állomásán mindenkit meglepünk egy kupica pálinkával. GPS túraútvonalunkon igazi kalandok várják Önöket. A  nagyjából 9 km-es távolság bejárása és a feladatok végrehajtása nem igényel nepáli serpa képességeket, viszont az ügyességnek és leleményességnek nagy hasznát veszik!

Ezen a túrán kiderül, hogy a kollégák mennyire építhetnek egymásra. Ha Ön cégvezető vagy rendezvényszervező, akkor humoros körülmények között tesztelhetik azt is, hogy újfajta, előre nem tervezett kihívásokat hogyan oldják meg beosztottjai. A kaland kiválóan alkalmazható vevőtalálakozóra is, hiszen így igazán közelebb hozhatja partnereit.

Vajon eltalálják-e a vaddisznót? Tudnak-e homokon síelni? Milyen messze repül a farönk? Sikerül-e megmenekülniük a „feketeözvegy” elől és hogyan oldják meg a homoktengeren való átkelés feladatát?

Ez mind-mind kiderülhet! Jöjjönenek próbálják ki Önök is!

Az ajándék ital akciónkat 2014-ben, egész évben biztosítjuk! 
 


Rendelje meg most szolgáltatásunkat, kérje ajánlatunkat most!

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(Cimkék: GPS kincskeresés, GPS kalandúra, GPS kaland, GPS kincskeresés térképpel, csapatépítés GPS kalandtúra )