Tell Vilmos nyomában- Ijászverseny

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

ijaszat 1A program üzenete: Az őskori barlangrajzokból is kiderül,  hogy az ember számára az ijászat jelentősége egy szinten említendő a tűzgyújtással és a kerék használatával. Nem kevesebbről van itt szó, mintegy több mint 50.000 éves találmányról, mellyel elődeink életmódja jelentősen megváltozott. Az ember egyedfejlődése során kialakult az a genetikailag kódolt tulajdonságunk, mely segítésével  minél ügyesebben, minél hatékonyabban oldjuk meg az élelemszerzést, a vad elejtését. A modern világban kevésbé vesszük hasznát közvetlenül eme tulajdonságnak, de mindenki számára nyilvánvalóvá válik a bennünk máig élő vadászösztön abban a pillanatban, amikor kezünkbe vesszük az íjat.

ijaszat 2Koncepció: Játékos élményprogram kisebb-nagyobb csapatok részére.  

A program részletei
Íjászmesterünk irányítása alatt elképzelhető csapat és egyéni verseny is. A verseny győztese Tell Vilmos DÍJBAN részesül.

A program időtartama: kb. 1 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-60 főig

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .