Kastélyshow®

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

kastely 1Olyan szemlélettel alkottuk meg cégünk sikertermékét, a Kastélyshow® című csapatépítő programunkat, ami merőben eltér bármilyen más tréningtől. Magyarország szabadon választott kastélyát, egy mesebeli világgá átalakítjuk, ahol kollegái egy játékos, csapatmunkára ösztönző vetélkedő részesévé válnak.

A Kastélyshow® egy olyan csapatépítő program, amely javítja a résztvevők kommunikációs és problémamegoldó képességeit, tökéletes a csapatmunka ösztönzésére, de ami a legfontosabb, hogy a játékosok újra átélhetik az önfeledt szórakozás élményét.kastely 2
A program menete
„Harsognak a fanfárok, nyikorogva nyílik a díszterem ajtaja, belép a ház nagy tiszteletnek örvendő ura, a Gróf… A láda teteje felnyílik, villámként hasít a levegőbe a kiáltás….Kapukat bezárni…. „

A kaland ezekkel a mozzanatokkal kezdődik, ahol a résztvevők egy-egy nemesi család tagjaiként, Lászlófalvy gróf meghívásának eleget téve vesznek részt az ünnepségen, ahol megismerik a grófot és a boldogság kelyhének történetét. Az ünnepi hangulatot egy váratlan esemény szakítja félbe. Az uraságot kirabolták. A tolvaj egy levelet hagyott hátra, amely segíthet a kincs megtalálásában.
A résztvevők feladata összegyűjteni, a szinte már elfeledett információkat az eltűnt serlegről. Útjuk során egy mesevilákastely 3gba csöppennek, ahol a kihívásokkal teli feladatok megoldása alkalmával találkoznak a kastély hőseivel, régmúlt lakóival és részesévé válnak a rejtélyekkel és titkokkal teli hely életének. Az élmény- és feladatelemek, a szálloda több részén elhelyezet feladatállomások formájában jelennek meg a csoport küldetése során. A csoportok, mint nemes család tagjai útjuk során találkoznak a kastély szereplőivel, azaz a jelmezes programvezetőkkel.

A programvezetők szerepeikben elmélyülve folyamatosan a mesés hangulatot követik. Ezek mellett játékos formában, szinte észrevétlenül építettük bele a programokba a fejlesztő trénig elemeket, amellyel a csoport a „hoppá, tényleg” utólagos észrevétellel gazdagodik. A szereplők és feladatvezetők között található a Gróf, aki érdekes feladatra invitálja vendégeit. Ennek alkalmával bemutatja a méregkeverés rejtelmeit, miközben a csoport együttműködését és figyelmét fejlesztjük. Ezután a csoport továbbkutatva találkozik a gróf Púpos kuzinjával. A kitagadott fattyú félnótás alaknál a család feladata, összekastely 4gyűjteni a szétszórt elemeket, oly módon, hogy a csoport egymást irányítja, kontrolálja az időt, miközben ösze kell dolgozniuk a közös cél érdekében. Ezután a csapat  találkozik a kondással és a malacokkal. A legenda szerint kővé dermed az-az ember, aki fedetlen szemmel az óriás gombák közé lép.

A játékosoknak ki kell juttatniuk a malacokat úgy, hogy látásukat mellőzve csupán társaik irányító szavaira hallgatnak. A feladat során igénybe vesszük a csoport kommunikációs képességeit, a bizalmmat, kapcsolati kontaktus kialakítását, az irányítást, valamint a felelősségtudatot. A szálloda zegzúgos részénél találkozhat a csoport a kastély apácájával. A hitét vesztett apácánál a csapatnak a templom gerendáin állva kell összegyűjteniük a reményt adó mécseseket. Ahhoz, hogy sikerrel teljesítse a csapat a feladatot, egymásban bízva kell olyan megoldást találniuk, amely játékosan fejleszti a bizalmat, együttműködést.
A csoport a kalandos nyomozása során még találkozik a szobalánnyal, a kastély rémével, ahol mesés élményekkel gazdagodnak.

Akastely 5 kalandból visszaérkező nemesi családok egy újabb színdarabba csöppennek. Itt kiderül, hogy nem ők az egyedüliek, akik a serleget keresték. Ahhoz, hogy végső céljukat elérjék, egy utolsó próbatételen kell bizonyítaniuk rátermettségüket.
A programban szereplő minden feladatot, csapatépítésre alkalmas egyedi játékmodulokból állítottuk össze, melyeket a kastélyhoz illő szerepbe és környezetbe illesztettük, így a játék élményét, nagymértékben fokozzák.
Reméljük, ez a piacon egyedülálló program, hozzásegíti kollegáit egy közös vidám este eltöltéséhez.

A program időtartama: kb. 2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .