Juss ki a vesztegzáras épületből!

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

juskihotelbelso 2Koncepció
Mi van akkor, ha egy gyors és felpezsdítő csapatépítést profi szervezéssel a szállodai környezetbe varázsoljuk, jutalmul pedig a kollegáink dicséretét kapjuk. Ugye milyen jól hangzik?!


Hogyan történik mindez?
Hotel épületszárnyát lezárjuk, ahol kialakítunk egy „kijutós szobasorozatot ”, ahol a végcél az épületből való kiszabadulás. Itt már minden tárgy, szoba, folyosó, mosdó egy  rejtély kulcsa.

Azok, akik kipróbálták, már nem úgy ülnek vissza az asztalukhoz, ahogyan azt az elmúlt hetekben tették: monotonon, fásultan… mert felpörget, mert elmúlik a stressz!


Mitől különleges az új programunk?
Manapság reneszánsz korát élő pánik, illetve kimenekülős szobák korlátjait átlépjük: itt nem 4 -9 fős létszámmal kell tervezni, mivel nem egy szobába zárjuk be a résztvevőket. Megoldást adunk a nagyobb csoportok részére, ahol akár teljes céges osztályok is kipróbálhatják együttmüködésüket. Feladatuk nem egy szoba rejtélyét megoldani és onnan kijutni, hanem egy teljes épületből való szabadulás, annak frejtélyének feltárása.
Együtt tudnak működni a csapatai? 

Az épület rejtélyei egymásra épülnek, így a titkok helyes sorrendben történő megoldásával lehetséges csak az épületből való szökés. Ha a kollegák elvesztik a fejüket, azzal vége: mert megy az idő. A feladatokat azonban csak nyugodtan, teljes összhangban lehet megoldani.
Programunkban érintet készségek: együttműködés,csoportos kommunikáció,ügyesség,gyorsaság, humorérzék,figyelem,konfliktuskezelés

Story :Hotelben tartózkodó csoport különös dologra figyel fel a folyosón: fertőző betegségben meghalt ismeretlen személyt szállítanak el az orvosok. A tanácstalan hatóság vesztegzárat rendel el, lezárják az épületet, így csapata és a személyzet, valamint néhány egyéni vendég szintén a hotelben rekedt. Bár különössé válik, hogy a vendéglistán szereplő orosz biológus eltűnik, az orosz oligarcha szobáját fegyverek arzenálja tarkítja, mégis a csoport célja a kijutás és a rejtély, illetve a vírus feltárása.

A küldetés: képletet megtalálni, kijutni mielőbb.

 PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5-2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, juss ki az épületből)