Kísérletek vetélkedője– látványos kvíz

kiserletekvetelkedoje

Most egy felejthetetlen, látványos, kissé extrém kvízjáték keretein belül munkatársaival is megoszthatja a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagymértékben növeli, hogy minden csapat  asztalánál ülve kísérleteket saccolnak meg. 

A játék minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a fizika látványosságából, amire biztosan nem is számítottak. A csapatok asztalánál szavazólapokat teszünk, amire a megsaccol bemutatók lehetőségét vezetik fel.

Képtelen tudományhoz hasonlóan itt is kisérletekkel találkozik a csapat.  A különbség az, hogy a csapatok itt közösen, egy teremben ülve, kvízszerűen élik meg a programot. Aki már látta a natgeo tv-n az eszement tudományt, és ismeri a kvízvetélkedőket az már érzi a programunk valóságát.

A módszer egyszerű és lebilincselő: előbb elmondjuk, mit fogunk tenni, ezalapján az egymás ellen vetélkedő csapatok megegyeznek a vélt kisérlet végeredményében, megteszik tippjeiket, majd mi különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítjuk, megdöbbentjük a hallgatóságot, ezután mindenki számára érthető módon felfedjük a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket.

A csapatok kísérleteket látnak és szavaznak meg.  

Játék célja
Egy - másfél óra időtartam vidám, jó hangulatban történő eltöltése, amely alkalmával csapatmunkára és jó ítélő képességre is szükség van.

Program időigénye:    1 – 2 óra
Helyigénye:    nagyterem
Aktivitás, terhelés:    alacsony - közepes