Kondérbajnokság

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

konderbajnoksagA Program üzenete: Mióta főznek az emberek? Mi volt előbb? A sütés vagy főzés? Vajon a felsálat kinek a nyakába kötjük és az asztali patikában van-e fejfájás csillapító?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel lepjük meg Önöket, amikor beneveznek Kondérbajnokságunkra. A csapatverseny keretében a vidámságon a főszerep, de a humoron túl a csapat a verseny végére biztos remekül összekovácsolódik. Megfelelő irányítás és csapatösszetartás mellett a vetélkedő-csapatverseny nyertese elnyeri a KONDÉRTÜNDÉR jogcímet.

Koncepció: A csapatok különféle főzéssel-ételkészítéssel kapcsolatos megoldandó feladatokat, kapnak. A feladatok megoldása során rendkívül fontos a kommunikáció és az egymással szorosan együttműködés. Meglepő módon a KONDÉRTÜNDÉR mellett itt mindenki nyertes lesz. A hangulat szuper és egyedien különlegessé válik.

A program időtartama: kb. 2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .