Kúriapróba

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

kuria 1A program üzenete: Mi az ami az embert megkülönbözteti az összes többi létező fajtól? Az együttműködésben rejlő többletlehetőség. Egy cég, vállakozás is csak akkor lehet sikeres, ha képesek munkájukban együttgondolkodni.  A program célja ennek a képességnek az erősítése. A játékos és ügyességi vetélkedőben a csapatot győzelemre kell vinni. Az összeállított csapatok közül nagy előnyre tesz szert, aki hatékony kommunikál, gyorsan dönt és csapata legmegfelelőbb tagjait választja ki az adott feladat megoldására. Szórakozás vagy problémamegoldás? Döntsék el Önök! Egyet biztosan ígérhetünk, a csapatok feledhetetlen élménnyel gazdagodnak.

kuria 2Koncepció: A Geréby Kúria története több mint egy évszázaddal ezelőtt , az  uradalom egykori ura, Ötömösi Geréby Gyula, a nemeslelkű és a szegények jótéteményeseként is ismert földesúr és ménesgazda történetével kezdődik. A vendégek csapatokat alkotva haladnak végig a feladatsorokon, melyek megoldása néha nem is olyan egyszerű. A győztes csapat felkerül a kúria dicsőségcsarnokába, nevük örökre bevésődik a kúria 150 éves történelmébe, miközben játékos formában a csapatok tagjai különféle feladatok megoldása révén közelebb kerülnek egymáshoz, a csapatban való gondolkodás képességük jelentősen fejlődik.  

A program részletei
A vendégek csapatokat alkotnak. A csapatok, akik  különféle versenyszámokban mérik össze tudásukat, ügyességüket. A tusa versenyszámai a résztvevők létszámának, életkorának megfelelően kerülnek összeállításra kimondottan a kúria hangulatát idéző  játékelemekből.
Most kikuria 3derülhet, hogy tudnak-e együtt lépni, mennyire egyszerű egy ijjal elejteni egy vadat, vagy mennyire kreatívan tudnak ismeretlen feladatokkal megbírkózni.


A verseny végén a csapatok által elért pontszámok összesítésre kerülnek és kihirdetjük a Kúriapróba győztesét. A verseny lényege nem kimondottan a győzelem, hanem a csapatban való gondolkodás ösztönzése

A program időtartama: kb 2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-200 főig

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .