Lézerfegyveres harci csapatépítés

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

lezercsata belso 1Célja: önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés, és a jókedv növelése. Közös együttlét a kollegákkal vidám gyakorlatokon, játékokon és csapatépítő feladatokon keresztül.

Laser gun: Fontos a csapat stratégiai tervezése, és kitartó, összehangolt együttműködése. Ezek a festékmentes fegyverek fantasztikus élményt nyújtsanak használóiknak.

Eszközök: játékosok kapnak lézer érzékelővel felszerelt fegyvereket. A lézerpuskák nem lőnek ki semmiféle lőszert, ellentétben a paintball-lal és az airsofttal. Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni. Nem fagy le, ha mínusz lesz a hőmérséklet.
A program különlegessége abban rejlik, hogy a program kivitelezhető a szálloda külső helyszínein, azaz a természetben, akár a szálloda területén, valamint rossz időben az épület területében.

A programot egy kerettörténet foglalja össze. Így minden résztvevő egy választott szerepben érezheti magát, és feladatait eszerint adjuk meg. A játékosokat két rivális csoportra osztjuk, amely két különböző helyről fog egymás ellen elindulni.

Választható küldetések:
1.    GPS felderítés: Fás területen csapatunkkal ellenséges területen GPS pontokat kell felderíteni. A csapat GPS készülékkel a lehető leghamarabb próbálja beelőzni az ellenséges csoportot. Cél, minél több GPS pont elfoglalása, és a pontok biztosítása.
2.    Kamikaze: Cél a játéktér kijelölt területén elhelyezkedő bomba megszerzése, és annak az ellenfél bázisára való bevitele.
3.    Túszmentés: Indoor megvalósítás, rossz idő esetére. Az épületben túszejtők fogva tartják áldozataikat. Feladat a megmentő csapatnak a tervrajzok alapján megszervezett stratégia betartásával a túszok kimenekítése.

lezercsata belso 2Lézerpuskák & marokfegyverek
•    a lézerpuska súlya 2 kg; a lézerpisztolyé 0.5 kg
•    rozsdamentes aluminium
•    akár 150 m-es hatótávolság
•    a holografikus irányzék (red-dot) gyors és pontos célzást tesz lehetővé bárki számára
•    a puskák paraméterei szabadon állíthatók, számtalan játéklehetőséget kínálva (tűzgyorsaság, sorozatok hossza, lőszerek száma, tárak száma, újratöltési idő, tűzerő, életek száma, találat utáni védettségi idő)
•    különböző szerepjátékok adott játékon belül: mesterlövész, géppuskás, katona, orvos
•    valósághű látvány és hangeffektusok
•    a sapkán levő és a puskába beépített szenzorok a találatokat minden irányból érzékelik

Ruházat
Csapatokat a ruházat alapján lehet megkülönböztetni, ehhez mellényeket adunk.

 PROGRAM IDŐTARTAMA: 1-3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, technikai csapatépítés)