Nerf taktikai élménycsata

nerf

 

Taktikai Nerf élménycsata

Célja: önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés, és a jókedv növelése. Közös együttlét a kollegákkal vidám gyakorlatokon, játékokon és csapatépítő feladatokon keresztül.

Nerf gun Fontos a csapat stratégiai tervezése, és kitartó, összehangolt együttműködése. Ezek a festékmentes fegyverek fantasztikus élményt nyújt minden használójának.
Eszközök: játékosok kapnak lézer szivacslövő fegyvereket. A  nerfpuskák szivacs töltényeket lőnek ki, ellentétben a paintball-lal és az airsofttal. Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot viselni, egyedül a védőszemüveg kötelező. Nem fagy le, ha mínusz lesz a hőmérséklet.

A program különlegessége abban rejlik, hogy a program kivitelezhető a szálloda külső helyszínein, azaz a természetben, akár a szálloda területén, valamint rossz időben az épület területében.

A programot egy kerettörténet foglalja össze. Így minden résztvevő egy választott szerepben érezheti magát, és feladatait eszerint adjuk meg. A játékosokat két rivális csoportra osztjuk, amely két különböző helyről fog egymás ellen elindulni.

Ruházat
Csapatokat a ruházat alapján lehet megkülönböztetni, ehhez mellényeket adunk.
Tervezhető programidő: 1 – 3,5 óra

 

Rendezvényen használt szivacslövők:

nerf gun 1

 

Mega:
hangeffektekkel kísért kilövés, könnyű használattal

 

nerf gun 2

 

 


Elite:
legismertebb, könnyű használattal

 

 

 nerf gun 3Jolt:
legkisebbeknek is lehetősége van játékra, mivel az egylövetűt a leggyengébb kéz is könnyen kezeli.

 

 

 

 

 


 Bővebb felvilágosításért forduljon
bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .