Öko autógyár

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

oko 1Az autók, üzemeltetésük során CO2 -ot bocsátanak ki, ami károsítja környezetünket és szorosan összefügg a földünket fenyegető üvegházhatással. Ez a probléma felveti a következő kérdést: Hogyan építsünk környezetbarát autót annak érdekében, hogy a nagy problémát okozó CO2 kibocsátás folyamatos növekedését megállítsuk, illetve csökkentsük? A válasz erre a kérdésre nyilvánvaló… hagyjuk ki a motort!

Koncepció
Az ÖKO autógyár elnevezésű csapatépítő programunk alkalmával a résztvevők feladata, a rendelkezésükre bocsátott alapanyagokból, egy általuk megálmodott autó megalkotása.
Ez egy fantasztikus kreatív alkotási kihívás, sok tervezőmunkával és a végén egy látványos versennyel, amely során a csapatok rájönnek arra, hogy a csapatunka segít a végső cél elérésében.

A program menete
A résztvevőket csapatokra osztjuk. Minden csoport egy-egy teljes szereoko 2lőcsomagot kap, amely a jármű alvázát, különféle kartonokat, papírhengereket és az egyedi külső megjelenés elkészítéséhez szükséges elemeket tartalmazza. A csomag tartalmaz még minden olyan eszközt, szerszámot,  amelyek szükségesek a jármű elkészítéséhez.


Az alapanyagok és szerszámok átvételét követően a csapatok megkezdik a megálmodott jármű elkészítését. Miután a csapatok elkészítették a  járműveiket, egy önkéntessel a vezetőülésben, a „nagy  versenyen” kell összemérniük alkotásaik  strapabíróságát és gyorsaságát, csapatuk rátermettségét és összeszokottságát.

A program fantasztikus kreatív kihívásokat tartalmaz,  amelyek alapos tervező- és jó csapatmunkával könnyedén megoldhatóak. A látványos végső verseny alkalmával a csapatok rájönnek, hogy a megfelelően szervezett csapatmunka és a tökéletes időben véghez vitt  ”boxkiállás” segít végső cél elérésében.

Eoko 3z az aktivitás mindenki számára tartogat élményekkel teli szórakozást, ötvözi a fizikai építési tevékenységet, a kreatív tervezés alkalmazásával és kiválóan alkalmas arra, hogy számos olyan konferencia üzenetet tolmácsoljon, amelyek érdekeltek a zöld programban, az újrahasznosítás és a környezetbarát tevékenységek támogatásában.

Kétféle építési lehetőséget kínálunk: családi autó, Formula 1-es versenyautó.

Díjazási lehetőségek
1.    Az a csapat nyer, aki a leghamarabb elkészül a szigorú kritériumoknak megfelelő járművel.
2.    Egy autóverseny keretein belül döntjük el, hogy melyik csapat nyeri az autóépítés első díját
3.    Mindenki nyer, különböző kritériumok alapján. Pl.: legrendőrösebb, legsportosabb, legbiztonságosabb, stb…
4.    Egyéni, a megrendelő kívánsága szerint, előre egyeztetett díjazási koncepció

A program a résztvevők létszámától függően 2-3 órás elfoglaltságot jelent.
Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .