Pusztaolimpia

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepitesarticle separator

pusztaolimpia 1A program üzenete: Csapatban gondolkodva mindig könnyebb. Megfelelő kommunikációval, ügyességgel és szervezéssel győzelemre vihető a csapat, miközben feledhetetlen élménnyel és szórakozással viccesen elrugaszkodhatunk a mindennapi kötelezettségektől.

Koncepció: Humoros, játékos vetélkedő, melyben a vendégek csapatokat alkotva animátorunk irányítása alatt a pusztai pusztaolimpia 2élettel, pusztai hangulattal kapcsolatos különböző ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat.

A program részletei
A résztvevőknek csapatokat alkotva, feladatokat kell teljesíteniük.  A tusa versenyszámai a résztvevők létszámának, életkorának megfelelően kerülnek összeállításra kimonpusztaolimpia 4dottan „pusztai” játékelemekből.

Lehetséges feladatállomások:  patkódobás bográcsba, üvegverés ostorral, ostorcsattintás, tűkeresés a szénaboglyában, lóraugrás,  csacsi póló, csikósruhába beöltözés, fogathajtás, ló-totó.

A verseny végén a csapatok által elért pontszámok összesítésre kerülnek és kihirdetjük a Pusztaolimpia győztesét. A verseny lényege nem kimondottanpusztaolimpia 3 a győzelem, hanem a csapatban való gondolkodás ösztönzése.

 A program időtartama: kb 1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-200 főig

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 
(pusztaolimpia, pusztaolimpia játék, pusztaolimpia csapatépítésként, csapatépítő pusztaolimpia, csapatépítéses pusztaolimpia)