Recycle Idol

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

oko 1Hogyan varázsoljuk egy fergeteges hangulatú koncertet az újrahasznosítható hulladékokból? Csoportos önmegvalósító játékprogram a zöld program keretén belül.

Napjainkban a környezetünk megóvására nagyon nagy hangsúlyt fektetünk. Az egyik legkézenfekvőbb és legegyszerűbb módja az újrahasznosítás, melynek célja a Föld erőforrásainak kímélése, például, hogy kevesebb fát kelljen kivágni papírgyártás céljára, vagy kevesebb vasércet kibányászni acélgyártásra (pl. autógyártáshoz). Emellett fontos cél, hogy a természetbe kerülő hulladék mennyisége is nagymértékben csökkenjen. Ennek a környezettudatos tevékenységnek a keretein belül dolgoztuk ki ezt a felhőtlen szórakozást nyújtó a „Recycle idol - Újrahasznosítás csillagai” című programunkat.

recycle 1Hangszerek a hulladékból
Ami gyakran elkápráztatja az embereket, az-az a hang, amit egy saját kezűleg elkészített hangszer tud kiadni. Ezekből az eszközökből fantasztikus hangokat lehet elővarázsolni, gyakran megközelíti az eredeti hangszerek hangját. Ez nem csak érzéki csalódás! Végtére is a fizika és a hangszerek ugyanúgy működnek, a különféle anyagok egyszerűségétől függetlenül is.

A program menete
A prograrecycle 2mot egy rövid bevezető után az általunk már előre, újrahasznosítható hulladékokból elkészített hangszerek bemutatásával illetve megszólaltatásával kezdjük.


Minden résztvevő csapat ugyanazokat az újrahasznosítható „hulladékokat” és eszközöket kapja. A csapatok feladata, hogy a kaporecycle 3tt eszközök segítségével hangszereket készítsenek, melyekkel egy hangverseny keretein belül, különböző kategóriákban mérhetik össze teljesítményüket. Versenykategóriák lehetnek: a legjobb ütős , a leghangosabb hangszer, a legjobb dal, stb. Az előadásokat a program zárásaként, egy független zsűri értékeli és díjazza.

PROGRAM IDŐTARTAMA: 1, 5 – 2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 45-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .