Lovas szabadidős szolgáltatások

LOVASKOCSIKÁZÁS

Ajánljuk kisebb és nagyobb létszámú csoportoknak, csapatépítő tréningek résztvevőinek, a napi munka kipihenésére. Lehetőség van italkosár a kocsikra történő felkészítésére is, amit fogyazstás szerint számolunk.

LOVAGLÁS

Lovaglás

Egyéni tudásszintnek megfeleleően gyakorlottabb lovasoknak lehetőség van egyénileg a konferencia befejeztével egy tartalmas kilovaglásra fantasztikus környezetben, vagy kezdőknek ajánljuk a futószáras vagy karámon belüli lovaglást.

Céges családi napokra igényelhető külön ló és lovasoktató, amikor is a csapat részére a rendelt időszakban csak a részvevők rendelkezésére áll a lovasoktatás.

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(Cimkék: lovaglás, lovasoktatás, lovasbemutató, lovas ügyességi jétékok, lovasudvar, Geréby lovasudvar, lovas szórakozás)