Szabadulószoba- Juss ki a bezárt Hotelből

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

 

fegyver

Koncepció

Törd meg a mindennapok munkahelyi monotonitását egy rövid szórakoztató játékprogrammal! Programcsomagunkat azok számára fejlesztettük ki, akik szeretnék osztályukat, céges csoportjukat rövid idő alatt, alacsony költségvetéssel, nem munkahelyi környezetben színvonalasan felrázni.

Magyarországon elsőként, a tréningek piacán teljesen új típusú csapatépítő programot kínálunk, ami villámgyors, mindenkit felráz, olcsó, és megbízható eredményeket produkál.  A Rapid tréning® programjai hatékonyan tudnak segíteni azoknak a szervezeteknek, amelyek egy csapatépítés keretein belül szeretnék megtanulni és általa elérni a termelékenység és a kreativitás növekedését, a konfliktushelyzetek csökkentését, és mindemellett fejlesztenék a csapatmunkát.

A Pánik Hotel program kidolgozásával az volt a célunk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbbet választhassa, ami munkatársait legjobban kizökkenti a munkahelyi monotonitásból.

Hogyan történik mindez?

 • Hotel egyik termében kialakítunk egy „kijutós szobá” –t, ahol minden tárgy egy rejtély kulcsa.
 • Ezután a kialakított 2-6 fős csoportoknak 45 perces „munkaküldetést adunk”,
 • Videóra rögzítjük, tehát minden csoport később kielemezheti, akár tréneri segítséggel a tapasztalatokat

Azok, akik kipróbálták, már nem úgy ülnek vissza az asztalukhoz, ahogyan azt az elmúlt hetekben tették: monotonon, fásultan… mert felpörget, mert elmúlik a stressz!


telefonEgyütt tudsz-e működni a kollegáiddal?
A szabadulós játék tökéletes fejlesztő, önismereti, és csapatépítő program. Nemcsak szórakozás, hanem az egymás iránti felelősségvállalás és a megfelelő konfliktuskezelés helyszíne is. Egy élménytér, ahol minden megszokottat másként kell látni. Mert most a kollegákkal közösen ki kell jutni a bezárt hotelszobából, ahol majdnem minden elemnek (kanapé, könyvespolc, váza, telefon, stb.) szerepe van a szabadulásban. Különféle kódokat és kulcsokat kell megtalálni, majd használni, illetve tárgyakat kombinálni egymással. A lényeg, hogy a rejtélyek egymásra épülnek, így a titkok helyes sorrendben történő megoldásával lehetséges csak a „börtönből” való szökés. Ha a kollegák elvesztik a fejüket, azzal vége: mert megy az idő. A feladatokat csak nyugodtan, teljes összhangban lehet megoldani.

A szabaduló szoba programunkban érintett készségek:

 • együttműködés
 • csoportos kommunikáció
 • ügyesség
 • gyorsaság
 • humorérzék
 • önismeret
 • figyelem
 • konfliktuskezelés
 • felelősségvállalás


PROGRAM IDŐTARTAMA: 2-6 főnként kb. 45 perc
Javasolt résztvevői létszám: 2-60 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, szabadulós játék, szabadulós játékok, szabaduló szoba)