Tower Power a Toronyépítők

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

toronyepites belsoKonstrukciós csapatépítés. Építsünk együtt csapatoddal egy igazi 3 Dimenziós alakzatot! Akár piramist, cégtornyot, vagy csak egy futurisztikus épületet.  

A Power Tower Toronyépítők program arra tanít, hogy amit megtervezünk, amit megépítünk az néha le is omlik. De ha nem adjuk fel, akkor a végeredmény megdöbbentő és nagyszerű. Mert az üzenetünk, hogy mindig maradjunk talpon és álljunk fel, ha eldöntenek. A gyakorlat célja persze a siker élménye, ami a program végére meg is születik a csapatok munkájával. Sőt! A végeredmény gigantikus, szemet kápráztató, amikor a csapat alkotásai akár 5- 10 méter magasra emelkednek. Amikor a csapat már veszít a napi lendületéből és újra emlékeztetni kell őket, hogy ne adják fel a mindennapi harcokat, akkor az egyik legjobb választás a csapat felrázására az együttépítési programunk.

PROGRAM IDŐTARTAMA: 1-2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, toronyépítés)