Zenés csapatépítő játékok ( 3 féle)

 

karaoke csapatepites

Zenés csapatépítő játékok (3 féle lehetőség)

-  Zenei kvíz
1. Találd ki!
2. Dúdold el!
3. Mutogasd el!
4. Táncold el!


Az alap zenei ismereteket felhasználva egy szórakoztató játék, ami azon kívül ,hogy a csapatokat bevonja, azaz teljes oda figyelésre és együtt dolgozásra készteti őket, egy bizonyos idő elteltével rablás lehetőséget is adva pont gyűjtés célzattal,akár 1,5-2 óráig is lekötheti a társaságot.

Technikai igény: Egy audio eszközt használva a csapat kapitány által kijelölt személynek egy feladatot megmutatunk,amit ő ki kell találjon,el kell dúdoljon,el kell mutogasson és a csapattal együtt el kell táncoljon.


- 1 perc és híres lehetsz:
A közismert tv műsor(1 perc és nyersz) alapját szolgáló könyvet felhasználva,napközbeni vagy az esti táncos szórakozás elé vagy a vacsora utáni átmozgató játék, amit akár kombinálni lehet az ültetett kvíz aktivity játékokkal.Így kialakul egy űlő és egy átmozgató játék.
A CÉL: A csoport energizálása,felpezsdítése,az együttműködés erejének demonstrációja,egy kis mulatság és a kommunikáció fontosságának a kihangsúlyozása a vezetői szintek közt illetve a feladatok befejezése után kielemezni melyik csapat hol hibázott illetve mi lett volna ha újra kezdehtnék vagy több időt használhattak volna a feladat végrehajtására.A feladatok többnyire 5 percet vesznek igénybe.

Programon belüli játékok:
1. Találd meg a kincset!
2. Fenék a fenékhez!
3. Léggömb verseny
4. Kapd el amit tudsz!
5. Dinamit
6. Csoportos fekvőtámasz
7. Lépj be rendesen!
8. Összebogozva
9. Add tovább az életmentőt!
10. Divat verseny
11. Csoportos karaoke éneklése

- Karaoke verseny
A csapat fejlesztő training részeként vagy önálló estként is kedvelt,1-2 órás tevékenység.A csapatok a csapat kapitányon keresztül kiválasztanak egy mindenki által ismert és tudásuknak megfelelő dalt, amihez Mi párosítunk egy általunk választott kötelezőt. A két dal után a többi csapat a saját csapat kapitányukon keresztül értékelnek és pontoznak. Technikai igény: 8 mikrofon,projektor,vászon a fellépők mögött,a fellépők előtt lábnál tv monitor,műsor vezető,technikus aki a kéréseket begyűjti és kezeli a mikrofonokat és egy aki a vetítés és a hangtechnikát kezeli.

PROGRAM IDŐTARTAMA: kb. 1-1,5 óra

Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .